Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Minikubussen met letters 7 mm gekleurd 90 g

10,15 € *

11,28 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een geweldig cadeau-idee voor een zelfgemaakt babycadeau: deze witte minikubussen zijn bedrukt met gekleurde letters die je zelfs kunt voelen! In het midden hebben de kubussen een buis waardoor je een draad kunt trekken. Gebruik het dan om een fopspeenketting, een kinderwagenketting of een decoratie voor de kinderkamer te ontwerpen! U kunt dan de letterblokjes als parels gebruiken voor een ketting en deze gebruiken om de namen voor pasgeborenen samen te stellen.

Gebruik hiervoor een kleurrijke decoratieve draad en geef grote vreugde aan de nieuwe ouders! Omdat als individueel geschenk voor de geboorte er niets mooiers is dan een letterketting met de naam van de baby.

Je kunt de minikubussen ook gebruiken als decoratie voor het begin van school en niet alleen de naam van de eerstejaarsstudent maken, maar ook woorden en zinnen maken zoals "start van school", "al het beste" of "mijn eerste dag op school" en als een ketting of als een slinger te maken. Maar ook te gebruiken als decoratie voor een kinderfeestje of als een slim knutselidee met kinderen!

De witte minikubussen met gekleurde letters worden geleverd in een doos van 90 gram. Elke kubus heeft een grootte van ongeveer 7 millimeter en de hele letters van het alfabet worden daar weergegeven als een gesorteerde mix. De letters kunnen worden gekleurd in groen, roze, oranje, blauw, geel, paars en zwart.

Grootte:
ongeveer 7 mm
Kleur: wit, oranje, paars, geel, groen, roze, blauw, zwart
Materiaal: kunststof
Gewicht: 90 gram

Art.-nr.: 6421173
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Minikubussen met letters 7 mm gekleurd 90 g
Minikubussen met letters 7 mm gekleurd 90 g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.