Windmolen

Gekleurde sierstekkers voor perken, tuinen en bloempotten

Artikel Pinwheel bij houten tuinsteker windmolen Ø17cm H48cm 4st Artikel Pinwheel bij houten tuinsteker windmolen Ø17cm H48cm 4st

Pinwheel bij houten tuinsteker windmolen Ø17cm H48cm 4st

11,35 €

2,84 € per Stuk

- 20 %

Artikel Pinwheel kleurrijk Ø16cm windgong windmolen tuindecoratie Artikel Pinwheel kleurrijk Ø16cm windgong windmolen tuindecoratie

Pinwheel kleurrijk Ø16cm windgong windmolen tuindecoratie

4,05 € 3,25 € U spaart 20% (0,80 €)

Artikel Pinwheel tuindecoratie windmolen tuinsteker Ø8,5cm 20st Artikel Pinwheel tuindecoratie windmolen tuinsteker Ø8,5cm 20st

Pinwheel tuindecoratie windmolen tuinsteker Ø8,5cm 20st

14,00 €

0,70 € per Stuk

Windmolen

Onze meest populaire artikelen op basis van klantorders. Dagelijks bijgewerkt.


Bestseller
*   Alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

alle subcategorieën in één oogopslag

Windmolen Categorie beschrijving

Wat is er fijner dan een licht briesje voelen in de hitte van de zomer? Fleur je tuin op deze zomer met een kleurrijke windmolen! Bestel gemakkelijk online bij Floristik24 en ontvang de kleurrijke windgong om uw huis te versieren.

Een gekleurde windmolen zal je bij verschillende gelegenheden plezier geven: of je nu op zoek bent naar een geschikte decoratie voor je zomerfeest, het verjaardagsfeest van je kind of vrolijk je tuin versiert - windturbines zijn altijd leuk als tuindecoratie!

Wilt u online een decoratie voor uw terras of een ornament voor uw balkon kopen? Bestel dan onze middelgrote windmolens. Dit zijn een mooi ornament dat perfect in je bloembakken of bloembakken past: een terrasdecoratie of balkondecoratie met zo'n levendig kleurenspel zal je geliefden betoveren.

De kleine windgong in onze deco-online winkel is ook een echte blikvanger: duw de decostekker in een bloempot en fris uw raamdecoratie gemakkelijk op. Je kunt de windturbines ook in een vaas met een boeket bloemen plaatsen en daarmee je raam versieren: de verkwikkende opgewektheid van zo'n boeket zal ook de mensen om je heen infecteren!

Cat-ID: 179