Manden en plantenmanden

Verkeerslichten hoorn des overvloeds Plantenschalen Manden Bloemboeien Hart plantenmanden Hartenboeien Kransen Handvatmanden Broodmanden

U vindt mandenmakerij in onze online winkel voor bloemenhandel in een grote verscheidenheid aan variaties. In de bloemisterij en in de tuin kunnen rieten en rieten op verschillende manieren worden verwerkt. In de woonkamer zijn de manden en decoratieve items geweven uit natuurlijke materialen stijlvolle woonaccessoires. Rieten manden en grof gevlochten chipmanden met handgrepen of zijhandgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Gevuld met fruit, decoratieve items of bloemen, ze zijn een prachtige blikvanger in woonkamers, op balkons en patio's. Manden gemaakt van wilg, wijnstok en sisal kunnen ook worden gebruikt als een geschenkmand of plantenbak. Lees verder

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Manden en plantenmanden Categorie beschrijvingU vindt mandenmakerij in onze online winkel voor bloemenhandel in een grote verscheidenheid aan variaties. In de bloemisterij en in de tuin kunnen rieten en rieten op verschillende manieren worden verwerkt. In de woonkamer zijn de manden en decoratieve items geweven uit natuurlijke materialen stijlvolle woonaccessoires.

Rieten manden en grof gevlochten chipmanden met handgrepen of zijhandgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Gevuld met fruit, decoratieve items of bloemen, ze zijn een prachtige blikvanger in woonkamers, op balkons en patio's. Manden gemaakt van wilg, wijnstok en sisal kunnen ook worden gebruikt als een geschenkmand of plantenbak.
De rieten en frituurmandproducten zoals de oranje of naturelkleurige frituurmand in onze floristry online shop zijn geschikt voor verdere verwerking in de bloemisterij of in de kinderkamer, evenals voor vele andere soorten gebruik. Of het nu gaat om de ring, boot, ovale plantenbak, ronde of vierkante plantenmand - de verscheidenheid aan vormen van het rijs voor het planten is bijna onbeperkt.

Gevlochten decoratieve items en rieten manden voor picknicks, voor planten, als een geschenk en voor het dagelijks leven op het balkon of terras

Vine manchetten, gevlochten sisal harten voor het vullen, ballen van verschillende grootte en kransen gemaakt van wijnstokken zijn ideale decoratieve items voor tafeldecoraties, geschenken of raamdecoraties. Ze kunnen uitstekend worden gecombineerd met andere decoratieve materialen.

Rieten manden zijn niet alleen mooi, ze zijn ook handige metgezellen in het dagelijks leven als broodmand, winkelmand, aardappelmand of picknickmand. We bieden ook wijnstokmateriaal zoals Mühlenbeckia en raffia voor verdere verwerking voor bloemisten en tuincentra.


 

Cat-ID: 50