Sieraden draad

Decoratief draad en knutseldraad voor bloemisterij en woondecoratie

Bloemendraad, stok en ijzeren pinnen maken deel uit van de basisuitrusting van bloemisten, maar hobbyisten zullen ook een grote selectie draadproducten vinden in onze goed gevulde online winkel, die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het brede assortiment biedt alle materialen die nodig zijn in de professionele bloemisterij. Of het nu gaat om wikkeldraad of draad voor het binden van kransen of speciale gerberadraad voor het bevestigen van een enkele gerberabloem, er is precies het juiste gereedschap voor elk doel. Voor de productie van bloemstukken en tafeldecoraties, krans hoepels, Romeins-achtige, parelnaalden of zinkdraad zijn handige gebruiksvoorwerpen voor het bevestigen van de afzonderlijke delen. Lees verder

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Sieraden draad Categorie beschrijvingBloemendraad, stok en ijzeren pinnen
maken deel uit van de basisuitrusting van bloemisten, maar hobbyisten zullen ook een grote selectie draadproducten vinden in onze goed gevulde online winkel, die op verschillende manieren kan worden gebruikt.

Het brede assortiment biedt alle materialen die nodig zijn in de professionele bloemisterij. Of het nu gaat om wikkeldraad of draad voor het binden van kransen of speciale gerberadraad voor het bevestigen van een enkele gerberabloem, er is precies het juiste gereedschap voor elk doel. Voor de productie van bloemstukken en tafeldecoraties, krans hoepels, Romeins-achtige, parelnaalden of zinkdraad zijn handige gebruiksvoorwerpen voor het bevestigen van de afzonderlijke delen.

Decoratieve draadproducten voor creatief ontwerp in de bloemisterij


Naast draadproducten die worden gebruikt voor bevestiging en die niet zichtbaar moeten zijn in het eindproduct, zijn er een groot aantal draden die worden gebruikt voor decoratiedoeleinden. Klatergouddraad of engelenhaar, bouillondraad of bouilloneffectdraad kan naar wens worden vervormd en rond mosgaas, bloemen of andere decoratieve items worden gedrapeerd.
Het repertoire van aluminiumdraad in verschillende kleuren en diameters, zoals ronde draad of platte draad, voldoet aan alle eisen voor dagelijkse bloemisten. Draad van koper, goud, zilver of gekleurd - de verscheidenheid aan ontwerpen voor hobbyisten en bloemisten is bijna onbeperkt. Van klimopnaalden tot zeshoekig gaas tot het beste feeënhaar, onze hoogwaardige decoratieve draadartikelen perfectioneren elke bloem- en plantendecoratie.
 

Cat-ID: 31