Tinemmer en zinkvaten

Blikken emmers zinken potten voor planten en decoreren

alle subcategorieën in één oogopslag

Tinemmer en zinkvaten Categorie beschrijving

Trakteer uw potplanten in een nieuw huis met de mooie blikken emmers en zinkcontainers van Floristik24, de online winkel voor huisdecoratie en ambachtelijke benodigdheden! Je zult veel verschillend ontworpen emmers en schalen vinden, die elke plant charmant presenteren als chique plantenbakken. Ontdek ook de decoratieve gieters en de originele metalen decoratie, waarmee u zowel binnen als buiten verfijnde bloemstukken kunt maken. Iedereen krijgt waar voor zijn geld als het gaat om ontwerp en kleur: de metalen plantenbakken zijn ontworpen in antieke, klassieke en eigentijdse vormen en kleuren - soms met print, soms met patronen, soms gekleurd en soms gewoon in een vintage look!

De emmers en kommen zijn verkrijgbaar in de vormen ovaal, rond of als een beker. Sommige hebben handgrepen, anderen hebben decoratieve touwgrepen en sommige zijn eenvoudig zonder iets ontworpen. De zinkkommen zijn bijvoorbeeld niet gekleurd en fijn gepolijst of licht gewassen in wit en zien eruit als antieke kommen die een rustieke landhuischarme uitstralen. Je kunt deze vervolgens planten met mooie zomerbloemen en ze vervolgens presenteren op een terras, een vensterbank of een ladekast. En de plantenemmers in de mooie pasteltinten brengen een frisse levenslust in elke kamer die iedereen laat stralen.

Met de schattige kleine decoratieve gieters kunt u buitengewone bloemdecoraties maken en niet alleen amateur-tuiniers verrukken! Ze hebben allemaal ten minste één handvat en kunnen als planter of direct als plantpot worden gebruikt. Dit maakt je plantdecoratie op een originele manier los en laat saaie bloempotten de rode kaart zien!
 
Als je je creativiteit veel vrijheid wilt geven bij het planten, gebruik dan de ongebruikelijke metalen decoratie! Hier ontdek je trofeeën, kronen, theepotten, amforen, tassen en dienbladen, allemaal gemaakt van metaal en geschikt voor buiten en binnen. Je kunt deze plantenbakken gebruiken voor kruiden, bloemen, balkon- en kamerplanten. Gebruik het om een sensationele tuindecoratie te maken of om uw balkon opnieuw te ontwerpen met een hangende mand!
 

Cat-ID: 58