Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen

SERAMIS ®

Een gezonde en overvloedige plantengroei is alleen gegarandeerd als de temperatuur, lichtomstandigheden, luchtvochtigheid, locatie en de bodemgesteldheid perfect zijn. Bovenal zorgen de voedingssamenstelling in de bodem en de bemesting die optimaal op de plant zijn afgestemd, voor een lang en gezond plantenleven. Het kwaliteitsmerk Seramis® produceert kleikorrels, substraat, meststoffen en verzorgingsproducten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van planten.

Seramis® kleigranulaat, substraat, kunstmest en verzorgingsproduct voor gezonde en mooie planten

Het Seramis®-assortiment omvat kleikorrels voor sierplanten en speciale substraten voor orchideeën. Het voordeel van korrels en plantensubstraten is de losse consistentie, wat betekent dat veel zuurstof de wortels bereikt. De uitstekende wateropslagcapaciteit van Seramis® granulaat en substraat zorgt voor een langdurige en gelijkmatige toevoer van vloeistof. De kluit en plant zijn ook goed beschermd bij het verpotten.

Seramis® biedt ook meststoffen die planten de voedingsstoffen geven die ze nodig hebben voor een mooie plantengroei. Vloeibaar vitaal voedsel, dat aan het irrigatiewater kan worden toegevoegd, is beschikbaar als vitale voedingsstof, vooral voor orchideeën, bloeiende planten en groene planten. Langdurige meststof in vaste vorm kan ook worden gemengd met Seramis®-granulaat en substraat.

Plantenverzorgingsproducten bevatten bijvoorbeeld bladverzorgingssprays en praktische bewateringsindicatoren in verschillende maten om de plant altijd de optimale hoeveelheid vloeistof te geven.

SERAMIS ® Artikel

Seramis® plantengranulaat voor kamerplanten (7,5 ltr.) Seramis® plantengranulaat voor kamerplanten (7,5 ltr.)

Seramis® plantengranulaat voor kamerplanten (7,5 ltr.)

12,10 € *

1,61 € per l

Seramis® speciaal substraat voor orchideeën (7,0 Ltr.) Seramis® speciaal substraat voor orchideeën (7,0 Ltr.)

Seramis® speciaal substraat voor orchideeën (7,0 Ltr.)

13,60 € *

1,94 € per l

Seramis® speciaal substraat voor orchideeën (2,5 ltr.) Seramis® speciaal substraat voor orchideeën (2,5 ltr.)

Seramis® speciaal substraat voor orchideeën (2,5 ltr.)

5,60 € * 4,30 € * U spaart 23% (1,30 €)

1,72 € per l

Seramis plantengranulaat voor kamerplanten 2,5l Seramis plantengranulaat voor kamerplanten 2,5l

Seramis plantengranulaat voor kamerplanten 2,5l

5,25 € *

2,10 € per l

* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.