Plantenbal

Grasballen, buxusballen en sierballen van kunstplanten

Artikel Decoratieve bal gemaakt van wijnranken, naturel bruin, diameter 20 cm Artikel Decoratieve bal gemaakt van wijnranken, naturel bruin, diameter 20 cm

Decoratieve bal gemaakt van wijnranken, naturel bruin, diameter 20 cm

8,20 €

Artikel Buxus bol groen Ø30cm Artikel Buxus bol groen Ø30cm

Buxus bol groen Ø30cm

33,70 €

Artikel Buxus bol groen Ø20cm Artikel Buxus bol groen Ø20cm

Buxus bol groen Ø20cm

10,65 €

Artikel Buxus bol groen Ø25cm Artikel Buxus bol groen Ø25cm

Buxus bol groen Ø25cm

17,60 €

- 20 %

Artikel Mini grasbal sierbal groen kunstmatig Ø10cm 1st Artikel Mini grasbal sierbal groen kunstmatig Ø10cm 1st

Mini grasbal sierbal groen kunstmatig Ø10cm 1st

4,45 € 3,55 € U spaart 20% (0,90 €)

- 20 %

Artikel Mini buxusbol met bloemendoosbol groen Ø10cm Artikel Mini buxusbol met bloemendoosbol groen Ø10cm

Mini buxusbol met bloemendoosbol groen Ø10cm

4,45 € 3,55 € U spaart 20% (0,90 €)

- 20 %

Artikel Bakbal Ø15cm Artikel Bakbal Ø15cm

Bakbal Ø15cm

4,10 € 3,30 € U spaart 20% (0,80 €)

Plantenbal

Onze meest populaire artikelen op basis van klantorders. Dagelijks bijgewerkt.


Bestseller
*   Alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

alle subcategorieën in één oogopslag

Plantenbal Categorie beschrijving

Bent u op zoek naar een chique groene ruimtedecoratie voor uw appartement? Dan zul je de kunstmatige plantenballen en ballen uit ons assortiment leuk vinden! In onze online shop vindt u verschillende maten van de hoogwaardige kunstplanten en kunt u uw decoratie-ideeën precies volgens uw ideeën implementeren. Of je nu een middelgrote boekenbal, een kleine grasbal of een grote decoratieve bal van paarse bloemen nodig hebt - je vindt hem hier! De pittoreske decoratieve ballen zijn visueel perfect gebaseerd op uw originelen uit de natuur en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken.

U kunt de plantenballen bijvoorbeeld als kamerdecoraties op een vensterbank, een plank in de woonkamer en op de salontafel plaatsen en uw interieur effectief aanvullen. Maar je kunt de grasballen, buxusballen en decoratieve ballen ook gebruiken als decoratie voor feestelijke gelegenheden zoals een verjaardagsfeest, een tuinfeest, een straatfeest en een barbecue met vrienden.

Plaats de ballen eenvoudig op een tafel of een plank - u zult verrast zijn hoeveel aanwezigheid deze plantenbal heeft. U kunt de plantdecoratie ook eenvoudig op de opening van een vloervaas plaatsen in plaats van een bloemboeket en zo uw gasten verrassen met het nieuwe ontwerp! Dankzij het eersteklas plastic dat wordt gebruikt bij de productie van deze kunstplanten, kun je bijvoorbeeld ook eenvoudig de ballen op de vloer leggen en het tuinpad versieren tijdens een barbecue.
Als u ook ambachtelijke koorts krijgt, kunt u bijvoorbeeld kerstverlichting rond de ballen wikkelen en zo uw gebouw op een fantastische manier verlichten. Je zult dol zijn op de veelzijdige plantenballen!


 

Cat-ID: 169