Plantenbal

Grasballen, buxusballen en sierballen van kunstplanten

Buxusbal kunstgroen Ø18cm Buxusbal kunstgroen Ø18cm

Buxusbal kunstgroen Ø18cm

8,45 €

Buxusbal kunstgroen Ø23cm Buxusbal kunstgroen Ø23cm

Buxusbal kunstgroen Ø23cm

14,00 €

Buxus bol kunst groen Ø26cm Buxus bol kunst groen Ø26cm

Buxus bol kunst groen Ø26cm

16,85 €

Buxus bol groen Ø25cm Buxus bol groen Ø25cm

Buxus bol groen Ø25cm

17,10 €

- 60 %

Mosbal met mica Ø9cm groen Mosbal met mica Ø9cm groen

Mosbal met mica Ø9cm groen

4,00 € 1,60 € U spaart 60% (2,40 €)

- 60 %

Box bal Ø12cm Kunst groene planten decoratie Box bal Ø12cm Kunst groene planten decoratie

Box bal Ø12cm Kunst groene planten decoratie

6,90 € 2,75 € U spaart 60% (4,15 €)

Plantenbal

Onze meest populaire artikelen op basis van klantorders. Dagelijks bijgewerkt.


Bestseller
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

alle subcategorieën in één oogopslag

Plantenbal Categorie beschrijving

Bent u op zoek naar een chique groene ruimtedecoratie voor uw appartement? Dan zul je de kunstmatige plantenballen en ballen uit ons assortiment leuk vinden! In onze online shop vindt u verschillende maten van de hoogwaardige kunstplanten en kunt u uw decoratie-ideeën precies volgens uw ideeën implementeren. Of je nu een middelgrote boekenbal, een kleine grasbal of een grote decoratieve bal van paarse bloemen nodig hebt - je vindt hem hier! De pittoreske decoratieve ballen zijn visueel perfect gebaseerd op uw originelen uit de natuur en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken.

U kunt de plantenballen bijvoorbeeld als kamerdecoraties op een vensterbank, een plank in de woonkamer en op de salontafel plaatsen en uw interieur effectief aanvullen. Maar je kunt de grasballen, buxusballen en decoratieve ballen ook gebruiken als decoratie voor feestelijke gelegenheden zoals een verjaardagsfeest, een tuinfeest, een straatfeest en een barbecue met vrienden.

Plaats de ballen eenvoudig op een tafel of een plank - u zult verrast zijn hoeveel aanwezigheid deze plantenbal heeft. U kunt de plantdecoratie ook eenvoudig op de opening van een vloervaas plaatsen in plaats van een bloemboeket en zo uw gasten verrassen met het nieuwe ontwerp! Dankzij het eersteklas plastic dat wordt gebruikt bij de productie van deze kunstplanten, kun je bijvoorbeeld ook eenvoudig de ballen op de vloer leggen en het tuinpad versieren tijdens een barbecue.
Als u ook ambachtelijke koorts krijgt, kunt u bijvoorbeeld kerstverlichting rond de ballen wikkelen en zo uw gebouw op een fantastische manier verlichten. Je zult dol zijn op de veelzijdige plantenballen!


 
google_translate

Cat-ID: 169