Kommen, potten en vazen

Bloemenmanden en hanging baskets om op te planten als eyecatchers!

Een gevarieerde selectie van kommen, potten, vazen en vele andere containers voor het planten of vullen met decoratieve items kunt u hier vinden. Of het nu terracotta-look, klei of acryl is - de verschillende modellen kommen, bloembakken en vazen zijn blikvangers in huis en tuin. We bieden ook de juiste containers voor dagelijks gebruik door hobbytuiniers en bloemisten. Plantschalen, bloembakken, hangmanden, plantenbakken en gebruiksvoorwerpen voor bloemisten en hobbytuiniers Lees verder

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Kommen, potten en vazen Categorie beschrijving


Een gevarieerde selectie van kommen, potten, vazen en vele andere containers voor het planten of vullen met decoratieve items kunt u hier vinden.

Of het nu terracotta-look, klei of acryl is - de verschillende modellen kommen, bloembakken en vazen zijn blikvangers in huis en tuin. We bieden ook de juiste containers voor dagelijks gebruik door hobbytuiniers en bloemisten.

Plantschalen, bloembakken, hangmanden, plantenbakken en gebruiksvoorwerpen voor bloemisten en hobbytuiniers
Plantenpotten van plastic, klei en transparante plantenpotten voor orchideeën worden vooral aanbevolen voor de verkoop van planten en bloemen in bloemistenwinkels. De setting vazen zijn ook geschikt voor de promotionele presentatie van snijbloemen.

Voor balkon en terras zijn bloembakken, stoplichtpotten en hangmanden voor planten blikvangers. Plantenbakken zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen, bijvoorbeeld als een plantenkruis, plantenhart of plantenring. Deze voorgevormde vaten kunnen verder worden verwerkt met bloemenschuim of aarde, gedroogde of verse bloemen voor een ernstig ontwerp. We bieden ook ernstige vazen voor de begrafenis, die kunnen worden opgezet of in de grond worden geplaatst.

Dagelijkse items zoals gieters geven ook kleur aan de tuin, het balkon en het terras. Naast conventionele modellen voor tuinirrigatie vindt u ook moderne design gieters in heldere kleuren voor gebruik binnenshuis. Gekleurde plantenbakken en onderzetters in verschillende maten maken ons assortiment compleet.
 

Cat-ID: 18