Korting programma's

Overzicht van de kortingen in onze webshop

Ontvang direct korting op uw gehele bestelling. In onze internetwinkel Floristik24, koopjesjagers vindt u tal van aantrekkelijke aanbiedingen. Maar u kunt bij elke grotere bestelling op onze website profiteren van interessante kortingen op al onze artikelen! Het is dus de moeite waard om binnenkort weer eens een bezoekje te brengen aan onze webshop. Veel nieuwe artikelen liggen voor u klaar en met onze kortingscodes krijgt u nog betere prijzen!

KORTING OP DE WINKELWAGEN OP FLORISTIK24

  • 3% korting op het gehele assortiment
  • Kortingscode: 3-Prozent
  • Minimale bestelwaarde: 300 EUR

Wanneer u bij Floristik24.nl winkelt, logt u in met het e-mailadres en wachtwoord waarmee u uw account heeft aangemaakt. Geef de kortingscode in voordat u uw bestelling afrondt. U ontvangt onmiddellijk 3% korting op de totale waarde van de bestelling.

De kortingscode is niet met terugwerkende kracht van toepassing op een eerdere aankoop op onze site. De korting van 3% op de minimale bestelwaarde van 300 EUR wordt automatisch in mindering gebracht op uw factuur. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en kan slechts één keer per aankoop/klant worden gebruikt.

 

 

 

 

 

HOEVEELHEIDSKORTING OP FLORISTIK24

  • 4% korting op het gehele assortiment
  • Kortingscode: 4-Prozent
  • Minimale bestelwaarde: 500 EUR

Wanneer u bij Floristik24.nl winkelt, logt u in met het e-mailadres en wachtwoord waarmee u uw account heeft aangemaakt. Geef de kortingscode in voordat u uw bestelling afrondt. U ontvangt onmiddellijk 4% korting op de totale waarde van de bestelling.

De kortingscode is niet met terugwerkende kracht van toepassing op een eerdere aankoop op onze site. De korting van 4% op de minimale bestelwaarde van 500 EUR wordt automatisch in mindering gebracht op uw factuur. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en kan slechts één keer per aankoop/klant worden gebruikt.

 

 

 

 

 

KORTING OP GROTE BESTELLINGEN OP FLORISTIK24

  • 5% korting op het gehele assortiment
  • Kortingscode: 5-Prozent
  • Minimale bestelwaarde: 1000 EUR

Wanneer u bij Floristik24.nl winkelt, logt u in met het e-mailadres en wachtwoord waarmee u uw account heeft aangemaakt. Geef de kortingscode in voordat u uw bestelling afrondt. U ontvangt onmiddellijk 5% korting op de totale waarde van de bestelling.

De kortingscode is niet met terugwerkende kracht van toepassing op een eerdere aankoop op onze site. De korting van 5% op de minimale bestelwaarde van 1000 EUR wordt automatisch in mindering gebracht op uw factuur. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en kan slechts één keer per aankoop/klant worden gebruikt.

Veel plezier met winkelen en sparen!

Youtube Channel