Kaarsen

Kaarsen en theelichtjes in verschillende maten en kleuren

Kaarsen hebben altijd hoop en warmte gesymboliseerd. Ze creëren een sublieme sfeer en roepen een bijzondere sfeer op. Als de pit brandt, verlicht het kaarslicht de kamer. In onze online shop bieden wij u kaarsen en theelichtjes aan in verschillende vormen, kleuren en maten. Lees meer

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Kaarsen Categorie beschrijving

Kaarsen – stokkaarsen, bolkaarsen, stompkaarsen

Ons assortiment houdt rekening met de verschillende varianten voor de meest uiteenlopende gelegenheden. U vindt bij ons staafkaarsen en taperkaarsen in één categorie. Bolkaarsen en stompkaarsen hebben elk hun eigen. De hoge stokkaarsen zijn altijd een elegante decoratie geweest voor tafels en dressoirs.

Of het nu met Kerstmis is of op een altaar - steekkaarsen horen gewoon bij de festiviteiten. De bolvormige kaarsen en over het algemeen ronde kaarsen passen daarentegen bij een extravagante, maar ook bij een romantische sfeer. De stompkaarsen daarentegen zijn traditionele adventskaarsen voor de adventskrans.

Onder de stok- en stompkaarsen ontdekt u bijzonder hoogwaardige artikelen. Zo zijn de PURE kaarsen gemaakt van het stabielere stearine in plaats van de conventionele paraffine. Ook zul je veel Safe Candles tegenkomen. Bij deze kaarsen dooft de pit zichzelf op het juiste moment uit, waardoor de kans op brand aanzienlijk wordt verkleind.

De rustieke kaarsen bieden ook een bijzondere uitstraling met hun gemarmerde uiterlijk. Veel van onze kaarsen zijn effen gekleurd. Met andere woorden, ze behouden hun kleur totdat ze verbranden.

Waxinelichtjes

Naast de slanke, hoge en bolvormige kaarsen zijn vooral de waxinelichtjes populair. Traditioneel waren ze het beproefde accessoire voor warmers om de thee warm te houden in de pot die op de warmer stond. Ze worden nog steeds waxinelichtjes genoemd, ook al hebben ze allang meer toepassingsgebieden gekregen en zijn ze voor meer gelegenheden ingericht.

Theelichtjes zijn vaak te vinden in kaarsenpotten als lantaarns voor op het balkon of in de tuin. Maar ook staand in een rij kunnen de ronde platte kaarsen sfeervol worden geënsceneerd.

We hebben ook kandelaars

Maar niet alleen de kaarsen maken deel uit van een chique kaarsendecoratie, maar natuurlijk ook de kandelaars. Je vindt ze onder lampionnen & lampionnen in de categorie zomer en kaarsenhouders & lampionnen in ons kerstassortiment. Zelfs waxinelichtjes zien er veel decoratiefer uit met de juiste theelichthouder van glas of metaal.

Geurkaarsen

Als je niet alleen geniet van de gloed van de kaarsen, maar ook een aangename geur wilt ruiken, neem dan een kijkje in ons assortiment geurkaarsen. Je ontdekt kaarsen met zomerse frisheid of kerstgeuren zoals vanille en kaneel, maar ook heel bijzondere boeketten.

LED-kaarsen – ook met was

LED-kaarsen worden steeds vaker gebruikt, vooral voor kandelaars in lussen of voor andere kaarsdecoraties waarbij natuurlijke decoratie een grote rol speelt. Deze kunstkaarsen bootsen vaak het flikkerende kaarslicht op een bedrieglijk echte manier na. Velen zijn ook dimbaar of uitgerust met een timer of hebben andere functies die meer veiligheid of comfort beloven. Voor een bijzonder bedrieglijk echte imitatie kunnen LED-kaarsen met was worden gecoat.

Onze LED-lampen vindt u in onze online shop onder kerstverlichting & LED voor een betoverende sfeer, niet alleen met Kerstmis.

Grafkaarsen

Het kaarslicht als een klein lichtje van hoop maakt in veel culturen ook deel uit van rouw. Het moet de eens dierbaren de weg wijzen naar een andere wereld of naar een andere plaats of dienen als een teken van stille herinnering. In de uitvaartbloemisterij zelf speelt het herdenkingslicht een grote rol. Daarom vindt u in een aparte categorie natuurlijk ook grafkaarsen geheel van echte was of met leds.

Cat-ID: 15