Bloemschikmaterialen

Dispensers en apparaten, Lijmen en tapes, Grondstoffen

alle subcategorieën in één oogopslag

Bloemschikmaterialen Categorie beschrijving

Ontwerp, maak en decoreer zoals de professionals met het brede assortiment bloemistenbenodigdheden van Floristik24, de betaalbare online winkel voor uw decoratie-ideeën! Hier vindt u professionele gereedschappen zoals snoeischaren, splinters, bloemistenmessen en hete lijmpistolen, evenals benodigdheden zoals tuinhandschoenen, kruidenscharen en gieters. Ontdek ook de gouden en zilveren items die u kunt gebruiken om uw creaties af te ronden - dit gaat ook met een effectieve speciale spray! Je kunt het dan gebruiken om je arrangementen te besproeien met een mooie glanzende glans en met een opwindende kleur zoals goud of om mos in een plantendecoratie te helpen een nieuwe glans te bereiken.

En dat is nog niet alles! Gebruik jubileumnummers om uw verjaardagsfeest, zilveren bruiloft en ook een geschenkpakket of verjaardagstaart te versieren. Maak een mooie verjaardagskrans van een strokrans en wikkel deze met een speciale plakband. In combinatie met spuitlijm kunt u vervolgens sierlijke en nobele natuurlijke decoraties aan uw krans bevestigen en zo een zeer individuele decoratie voor elke gelegenheid creëren.

In onze online shop vindt u altijd de juiste cadeautas in rode, oranje, natuurlijke of verschillende, zoete kerstmotieven. Wijnflessen, boeken en potten met zelfgemaakte jam passen daar ook in. En als je liever een heerlijk geurende kruidenpot of een bloempot weggeeft, pak dan een chique, kleurrijke plantenbak en een manchet waarmee je je bloemgeschenk verder kunt versieren.

Een groot aantal hoogwaardige producten wacht op u, die u gemakkelijk en goedkoop online kunt bestellen. Ons professionele verzendsysteem garandeert u een snelle levering en als u vragen of suggesties heeft, neem dan gewoon contact op met onze vriendelijke en competente klantenservice!


Cat-ID: 19