Linten en cadeaulinten

Linten, cadeaulinten en decoratieve linten voor bloemisten

Decoratieve linten en franjes geven bloemstukken, kransen en boeketten die zeker zijn en een integraal onderdeel van de behoeften van de bloemist zijn. Of het nu gaat om decoraties en florale decoraties voor jubilea, bedrijfsfeesten, bruiloften of begrafenisceremonies - even talrijk en verschillend de kleuren, patronen en materialen van de linten en franjes in onze bloemenwinkel online zijn net zo gevarieerd. Hier vindt u een breed assortiment linten, cadeaulinten en decoratieve linten speciaal voor bloemisten. Lees verder

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Linten en cadeaulinten Categorie beschrijvingDecoratieve linten en franjes geven bloemstukken, kransen en boeketten die zeker zijn en een integraal onderdeel van de behoeften van de bloemist zijn. Of het nu gaat om decoraties en florale decoraties voor jubilea, bedrijfsfeesten, bruiloften of begrafenisceremonies - even talrijk en verschillend de kleuren, patronen en materialen van de linten en franjes in onze bloemenwinkel online zijn net zo gevarieerd. Hier vindt u een breed assortiment linten, cadeaulinten en decoratieve linten speciaal voor bloemisten.

Decoratieve linten en cadeaulinten gemaakt van zijde, vilt, wol, tule en vele andere materialen.
 
Voor zomerbloemstukken of geschenken zijn decoraties gemaakt van potbanden, viltstrook en lontdraad in vrolijke kleuren bijzonder geschikt. Met een- of meerkleurige, gedessineerde of bedrukte geschenklinten en decoratieve linten, kun je kleine kunstwerken oproepen van geschenken die bijna te goed zijn om uit te pakken. Lint afdrukken voor linten, krans linten en sjerpen Wij bieden fijne krans linten, zwarte linten en zwart lint speciaal voor begrafenissen en ernstige decoraties. Indien gewenst kan het kranslint in verschillende lettertypen en kleuren worden bedrukt en met franjes worden afgewerkt. U kunt ook nationaliteitslinten bestellen in de kleuren zwart-rood-goud en sjerpen in verschillende kleurencombinaties. Uiteraard drukken wij uw strikken, kranslinten, sjerpen en linten met persoonlijke teksten. Gebruik de praktische lusconfigurator om uw rouwlint, lint of lint individueel te ontwerpen met tekst, afbeelding of een foto. U kunt hier een selectie van uitvaartuitspraken, kranslintteksten, condoleancebrieven en begrafeniscitaten vinden.
 
 

Cat-ID: 16