Steekschuim

Steekschuimproducten voor alle gelegenheden

 
Bloemenschuim of bloemmos is de basis voor bloemstukken, die kunnen worden gebruikt als decoraties, huwelijkssieraden, begrafenisjuwelen en als cadeau. Ons brede assortiment mos omvat bloemenschuim in verschillende vormen als nat bloemenschuim voor verse bloemen en droog bloemenschuim voor gedroogde bloemen.Voorgevormd bloemenschuim voor autodecoraties, tafeldecoraties, wanddecoraties en rouwdecoraties  Lees verder

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Steekschuim Categorie beschrijving


Bloemenschuim of bloemmos is de basis voor bloemstukken, die kunnen worden gebruikt als decoraties, huwelijkssieraden, begrafenisjuwelen en als cadeau. Ons brede assortiment mos omvat bloemenschuim in verschillende vormen als nat bloemenschuim voor verse bloemen en droog bloemenschuim voor gedroogde bloemen.

Voorgevormd bloemenschuim voor autodecoraties, tafeldecoraties, wanddecoraties en rouwdecoraties

Speciaal voor bruiloftsbloemen bieden wij bruidsboekethouders met rechte en ergonomisch gevormde handgrepen die optimaal in de hand liggen en de bloemen lang vers houden dankzij het natte bloemenschuim. Hartvormig bloemenschuim voor tafeldecoraties en als een stand geeft een vleugje romantiek aan een bruiloftsdecoratie. Steckmoos voor klassieke auto-sieraden is de Autocorso of de Autodoppel-Ring de eerste keuze. Met de juiste vacuüm zuignap in het assortiment, kunnen bloemstukken veilig worden bevestigd aan trouwauto's en op alle andere gladde oppervlakken, bijvoorbeeld als wanddecoraties. Rond en vierkant bloemenschuim is verkrijgbaar in verschillende maten voor kleine tot zeer uitgebreide tafeldecoraties. Nat bloemenschuim kan worden besteld met of zonder een gietmat.

Naast de bloemenschuimringen en kransen zijn de hartvormige bloemenschuimsjablonen ook geschikt voor de begrafenis. Individuele ernstige sieraden kunnen worden ontworpen met bloemenschuim voor bloemstukken in een kruisvorm en fotolijsten met een buitenste bloemenrand. Voor urnenarrangementen en sieraden bieden we halve ringen die kunnen worden opgesteld of opgehangen aan urnenmuren. Fijn gedroogde bloemstukken werken het beste met droog bloemenschuim.

Cat-ID: 23