Decoratie fruit & voedsel

Decoratief fruit, dat er bedrieglijk echt uitziet, geschikt voor allerlei soorten decoraties, ook als handwerkaccessoires.

Decoratief fruit siert elke kamer in een mum van tijd en is met name welkom in de keuken of eetkamer. Kunstmatig fruit en decoratieve groenten met hun sterke kleuren stralen bovendien een levendigheid uit die de omgeving verlicht. Bij Floristik24, uw online winkel voor decoratieve artikelen en ambachtelijke benodigdheden, kunt u een grote selectie van decoratieve groenten en fruit krijgen, die beide op het eerste en tweede gezicht niet van de originelen te onderscheiden zijn. Hier vindt u fruitig decoratiemateriaal voor alle seizoenen en decoratie-ideeën, van kunstmatige appels in verschillende maten en kleuren tot artisjokken en champignons tot drakenfruit en stekelige peren! Lees verder

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Decoratie fruit & voedsel Categorie beschrijvingDecoratief fruit siert elke kamer in een mum van tijd en is met name welkom in de keuken of eetkamer. Kunstmatig fruit en decoratieve groenten met hun sterke kleuren stralen bovendien een levendigheid uit die de omgeving verlicht. Bij Floristik24, uw online winkel voor decoratieve artikelen en ambachtelijke benodigdheden, kunt u een grote selectie van decoratieve groenten en fruit krijgen, die beide op het eerste en tweede gezicht niet van de originelen te onderscheiden zijn. Hier vindt u fruitig decoratiemateriaal voor alle seizoenen en decoratie-ideeën, van kunstmatige appels in verschillende maten en kleuren tot artisjokken en champignons tot drakenfruit en stekelige peren!
U zult verrast zijn hoe snel sommige kunstmatige groenten uw keuken kunnen upgraden. Neem bijvoorbeeld rode, groene en gele paprika's, decoratieve wortelen en uienbollen of een groentemix op het net. Vanwege de hoge kwaliteit van de afwerking voelen de decoratieve groenten zeer echt aan dankzij de nieuwe real-touch eigenschap.

Het mooie is dat de groente niet bederven, zelfs bij hoge temperaturen en altijd hun heldere kleuren behouden. In principe kunt u de kunstmatige groenten en fruit het hele jaar door gebruiken voor decoratie.

Of ze creëren eenvoudig decoraties die zijn aangepast aan het seizoen. Neem bijvoorbeeld voor een herfstdecoratie een paar decoratieve eikels, kastanjes, een kleurrijk assortiment pompoenen en combineer het geheel met appels en sinaasappels. We bieden ook fruit en noten op een stokje in onze decoratiewinkel, die u gemakkelijk kunt opnemen in een komstkroon of een herfstarrangement.
 

Cat-ID: 53