Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Puntenslijper roze 6cm

1,00 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een leuk en praktisch schoolstartcadeau! De roze puntenslijper in maxi-formaat is een geweldig cadeau-idee, vooral als inhoud voor de schooltas. En als een kind in je familie of vriendenkring naar school gaat, heb je een geweldig souvenir om naar school te gaan met de onstuimige slijper. Je kunt de puntenslijper zelfs met een klein lintje aan de suikerzak bevestigen om een decoratie voor het begin van de school te maken.

Het grappige van de grote slijper is dat een groot, vals plastic mes aan de bovenkant is bevestigd. Dankzij de grote opening kunt u zowel grote als kleine kleurpotloden, potloden en alles daartussenin veilig en betrouwbaar slijpen. Met een lichte ruk wordt de voorkant verwijderd en kunnen de tipresten netjes worden geleegd.

De puntenslijper in roze is ongeveer 6 centimeter lang, ongeveer 4 centimeter breed en 3 centimeter hoog. Hierdoor past de slijper comfortabel in elke etui, ondanks zijn grootte. Geef de eerste sorteerder een kleurrijke bundel potloden voor de puntenslijper, zodat je meteen kunt beginnen met schilderen en schrijven op school.

Afmetingen:
ca. 6 cm x 4 cm x 3 cm
Kleur: roze, zilver, wit
Materiaal: kunststof, metaal
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 53904-PINK
Gewicht: 0,16 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Puntenslijper roze 6cm
Puntenslijper roze 6cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.