Bloemklokken om wit op te hangen, zilver 3st

9,15 € *

3,05 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze zoete, wit-zilveren bloemklokken om op te hangen bewijzen: klokken horen duidelijk niet alleen thuis in de winter en Kerstmis, maar kunnen de kijker - en luisteraar - ook in het warmere seizoen veel vreugde brengen! Omdat de set bestaat uit 3 verschillende, bloemvormige bellen van de VIANA-productgroep, is deze van hoge kwaliteit en daarom ideaal voor het decoreren en ontwerpen.

Hang de kleine sierklokken van keramiek aan de bijgevoegde witte stoffen linten: als mooie raamdecoraties op een dikker lint, zien ze er net zo mooi uit als bijvoorbeeld op uw terras of op het balkon. Daar geven de kleppen, die aan de binnenkant van de keramische bellen zijn bevestigd met zilveren linten, een melodieus geluidsspel bij elke wind. De lente- of paasdecoratie kan natuurlijk ook worden bevestigd aan een geschenkmand, een deurkrans of een arrangement dat uw woonkamertafel, een etalage of een hotelreceptie kan versieren. Laat je fantasie de vrije loop!

Als u de witte stoffen banden meet, hebben de wit-zilveren bloemklokken om op te hangen een totale lengte van ongeveer 15 centimeter. De grootte van de klokken zelf varieert echter tussen 4,5 en 5 centimeter. Hun diameter varieert ongeveer tussen 3,5 en 5 centimeter.

Totale lengte : ca. 15 cm
Grootte : ca. 4,5 cm - 5 cm
Diameter : ca. Ø3,5cm - Ø5cm
Kleur : wit, zilver
Materiaal : keramiek, stof
Aantal : 3 stuks

Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 86917
Gewicht: 0,15 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Bloemklokken om wit op te hangen, zilver 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.