Decoratieve paaseieren om op te hangen wit, geel hout Paasdecoratie lentedecoratie 6st

10,85 € *

1,81 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Pasen moet zonnig geel zijn! Het decoratieve ei van hout in wit en geel inspireert als hanger in de trendy kleuren van de decoratieve veer.

De houten versiering bestaat uit het witte silhouet van een paasei, dat door de hanger bij elkaar wordt gehouden met een kleinere in geel. Op de glanzend gelakte gele hanger is in het wit een lentelandschap gedrukt, waarin een elf neerknielt om een vlinder op haar hand te laten rusten. De wens "Vrolijk Pasen" begeleidt het nostalgische paasmotief. Een kleine, zilveren bel en een citroengeel, doorschijnend lint maken de sfeervolle paasdecoratie van kwaliteitsmerk VIANA compleet.

Precies wat je nodig hebt voor een heerlijk paasboeket! De eierversiering is geschikt voor forsythia, wilg of bloeiende kersentakken. De kleurencombinatie van de decoratieve eieren nodigt zelfs uit om kersenbloesems en forsythia samen in een grote vloervaas te zetten. De gekleurde eierversieringen staan ook net zo mooi in het raam of in combinatie met fris groen op de deurkrans met Pasen.

Je krijgt 6 gele en witte houten decoratieve eieren om op te hangen. Het grotere ei heeft een hoogte van ongeveer 11 centimeter en een breedte van ongeveer 8 centimeter. Met ongeveer 9,5 x 7 centimeter verlaat het gele ei het witte. Inclusief het doorzichtige gele zijden lint is de houten decoratie inclusief ophanging ongeveer 19 centimeter lang.

Afmeting : circa 11cm × 8cm
Hoogte met ophanging: ca. 19 cm
Kleur : wit, geel
Materiaal : hout, stof, metaal
Hoeveelheid : 6 stuks
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12157
Gewicht: 0,46 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Decoratieve paaseieren om op te hangen wit, geel hout Paasdecoratie lentedecoratie 6st
Decoratieve paaseieren om op te hangen wit, geel hout Paasdecoratie lentedecoratie 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.