Zeilboot metaal 15cm x 28cm

6,40 € *

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Mis je nog steeds de spreekwoordelijke finishing touch voor een maritieme decoratie? Deze metalen zeilboot uit de VIANA-reeks is hier perfect voor! Omdat dit een platte display is, zijn er nauwelijks ruimteproblemen met de decoratieboot en kunt u de zee-decoratie eenvoudig op een plank plaatsen, op een ladenkast plaatsen of in een grotere opstelling in uw etalage of in uw visrestaurant opnemen.

Bovendien overtuigt de miniatuurboot ook met de prachtige kleuren van de 2 zeilen - de ene is blauw en wit gestreept, de andere is mintgroen - die aan de bruine romp zijn bevestigd en vanwege de aandacht voor detail in de verwerking: zo ziet een zeil eruit het mintgroene silhouet van een vogel is nog steeds bevestigd en de hele metalen boot is bedekt met lichte roestverf! Het lijkt erop dat het decoratieve zeilschip al een aantal wilde reizen op de zeven zeeën heeft gemaakt. Dus dit is ook het perfecte cadeau-idee voor elke zee- of zeilbootliefhebber!

De metalen zeilboot meet ongeveer 15 x 28 x 5,5 centimeter. De voetafdruk is ongeveer 9 x 5,5 centimeter.

Afmetingen : ca. 15 cm x 28 cm x 5,5 cm
Voetafdruk : ca. 9 cm x 5,5 cm
Kleur : blauw, wit, mintgroen, bruin, grijs, roest
Materiaal : metaal
Hoeveelheid : 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 86484
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Zeilboot metaal 15cm x 28cm
Zeilboot metaal 15cm x 28cm
Zeilboot metaal 15cm x 28cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.