Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Slippers met hanger Hout Lichtblauw 23×14cm 6st

15,05 € *

2,51 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Soms moet je jezelf bewust vragen om te ontspannen. De houten flip-flops om op te hangen helpen je als decoratieve herinnering!

"Relax" is het motto op het lichtblauwe bord, waaraan twee schattige, gestreepte badschoenen hangen. De kleine teenscheiders doen de kijker glimlachen als een klein geschenk, een chique wanddecoratie of een subtiele hint met de schuttingpaal voor ontspannen klanten. De maritieme decoratie kan ook worden gebruikt als een deurbord. Dan kunnen uw bezoekers de slippers naast de deurmat omdoen en genieten van het goede leven met hen.

De slippers met het relaxte hangbord zijn verkrijgbaar in een set van 6. Met de hanger heeft de stranddecoratie een totale hoogte van ongeveer 23 centimeter. De breedte van het bord komt overeen met ongeveer 14 centimeter. De draad van de hanger kan worden gebogen, maar de veren zijn niet elastisch.

Totale hoogte met hanger: ca. 23 cm
Breedte: ongeveer 14 cm
Maat flip-flops: 11cm x 5,5cm
Kleur: lichtblauw, wit, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout, metaal,
Aantal: 6 stuks (= 12 paar op het schild)
Art.-nr.: 67101
Gewicht: 0,52 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Slippers met hanger Hout Lichtblauw 23×14cm 6st
Slippers met hanger Hout Lichtblauw 23×14cm 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.