Schelpenslinger met parels wit 100cm

7,40 € *

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Neem een stukje fascinerende onderwaterwereld in huis met deze hoogwaardige mosselslinger van het premiummerk VIANA. Dit creëert een positief verlangen naar het strand en de zee tegelijkertijd, waardoor kleine momenten van tijd uit het dagelijks leven worden gecreëerd. De decoratieve slinger bestaat uit witte kokkels en parels, die afwisselend op een transparant koord werden geregen. Er is een lus aan elk uiteinde zodat u de schelpketting eenvoudig kunt bevestigen waar u maar wilt.


Zo kunt u de maritieme slinger prachtig aan het plafond van de badkamer laten hangen en uw bedrijfspand daarmee visueel versieren. Bovendien kan de lange slinger ook dienen als een effectieve tafeldecoratie. Het verrijkt een feestelijk zomerfeest in de tuin evenals een sfeervol themafeest over het thema "zee". Plaats de decoratieve ketting eenvoudig langs de tafel en combineer deze met lantaarns met kaarsen, wat drijfhout en misschien andere schelpen van verschillende soorten en kleuren. Ga op een intellectuele reis naar de stranden van de wereld met deze exclusieve schelp ketting met kostbare parels!


Met een totale lengte van ongeveer 100 centimeter kan de schelpenkrans individueel worden geplaatst en gebruikt.

Lengte: ongeveer 100 cm
Kleur: wit
Materiaal: echte schalen, plastic
Hoeveelheid: 1 st

Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 63431
Gewicht: 0,3 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Schelpenslinger met parels wit 100cm
Schelpenslinger met parels wit 100cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.