Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Sappig in een houten doos H14cm 1p

17,10 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 12 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Kunt u de juiste decoratie voor deze vrije ruimte op uw woonkamerplank niet vinden? Dan moet je deze kunstmatige vetplant in een houten doos eens van dichterbij bekijken. Hier zie je drie verschillende woestijnplanten, waaronder een cactus die bovendien bloeit en er erg fris uitziet in combinatie met de groene kleur.

De tijdloze inrichting straalt een fantastische sfeer uit, niet alleen op een plank, maar ook op een vensterbank, een halplank of op een dressoir in de wintertuin. Met de kunstmatige vetplanten kunt u ook zeer fascinerende thematische werelden creëren, zoals de jungle, de woestijn of de Westelijke en Zuidzee, waarmee u indruk kunt maken op uw vrienden en familie.

De vetplant in de houten doos is in totaal ongeveer 14 centimeter hoog, de doos heeft ongeveer de afmetingen 12,5 x 12,5 x 5. Een heel mooi detail is dat het gebied waarin de vetplanten zijn bevestigd, is bedekt met een groot aantal kleine stenen, waardoor ze er heel natuurlijk uitzien. Verbeter uw kamerdecoratie met deze prachtige exotische tafeldecoratie!

Hoogte: ongeveer 14 cm
Afmetingen houten doos : ca. 12,5 cm x 12,5 cm x 5 cm
Kleur: groen, wit, geel, bruin, natuurlijke kleuren
Materiaal: kunststof, steen, hout
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 284995-11WEIß
Gewicht: 0,42 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Sappig in een houten doos H14cm 1p
Sappig in een houten doos H14cm 1p
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.