Pompompapier Ø30cm lichtroze 5st

7,50 € *

1,50 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Hoe snel en spectaculair kan een lentedecoratie worden opgezet! Met deze pompon gemaakt van papier, zullen je kamers stralen van uitstraling, vreugde en vitaliteit! De prachtige pompon kan gemakkelijk worden uitgevouwen en vervolgens worden gebruikt als een tafeldecoratie, wanddecoratie, slinger of als winkeldecoratie.

Deze heerlijke opvouwbare roos geeft je veel decoratie-ideeën voor de verjaardag van je kinderen, je bruiloft, een barbecue, een zomerfeest of zelfs voor de heropening van je winkel in een mum van tijd. Zo kunt u uw paviljoen en uw tuin decoreren voor een tuinfeest met de papieren decoratie. Maar ook als een carnavalsdecoratie of als een decoratie voor de carnavalsoptocht, snijdt deze lichtgevende feestdecoratie een sympathiek figuur en inspireert echt iedereen!

De pompon in lichtroze papier bestaat uit een set van 5 stuks en elke pompon heeft een diameter van ongeveer 30 centimeter. De opvouwbare roosenset bestaat uit hoogwaardig tissuepapier, dat in het midden is vastgebonden met een fijn wit zijdelint. De verpakking bevat ook gedetailleerde en geïllustreerde instructies in het Duits en Frans, zodat u de papieren sieraden, die in het begin nog waren gevouwen, zonder fouten in de chique papieren roos kunt vouwen. Laat je feesten bloeien!

Diameter: ca. Ø30 cm
Kleur: lichtroze, wit
Materiaal: papier, zijden lint
Aantal: 5 stuks

Art.-nr.: 77725
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Pompompapier Ø30cm lichtroze 5st
Pompompapier Ø30cm lichtroze 5st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.