Pompom papier Ø30cm assorti 5st

7,50 € *

1,50 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een van de beste decoratie-ideeën voor je verjaardagsfeest! Deze kleurrijke pomponmix van papier omhult elk feest in een fenomenale en boeiende sfeer. De prachtige papieren decoratie kan prachtig worden gebruikt voor een tafelkrans, wanddecoratie en ook deurdecoratie. Zo kun je een kinderfeestje, een zomerfeest, een barbecue of een huisfeest levendig decoreren.

Maar je kunt deze pompon ook gebruiken voor een nieuwe opening, een zomerfeest, een bedrijfsjubileum of voor een dansavond en betoveren en je gasten en klanten in de stemming brengen. Je kunt de kleurrijke papieren decoraties ook gebruiken voor een carnavalsoptocht, oude vrouwen of voor carnaval als een echte grap en versier je carnavalskostuum en je verhuiswagen op een sfeervolle manier!

De papieren pompon zit in een set en bestaat uit 5 stuks, elk gekleurd in rood, groen, oranje, paars of geel. Ze hebben een diameter van ongeveer 30 centimeter en worden gevouwen geleverd. Van de platte stapel papier tot de bossige pompon, er zijn slechts een paar eenvoudige handwerkstappen die worden beschreven met een geïllustreerde notitie in het Duits en Frans.

Diameter:
ca. Ø30 cm
Kleur: rood, groen, oranje, paars, geel
Materiaal: papier, zijden lint
Aantal: 5 stuks

Art.-nr.: 77724
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Pompom papier Ø30cm assorti 5st
Pompom papier Ø30cm assorti 5st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.