Pluche olifant 20cm grijs

9,60 € *

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 19 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een prachtig verjaardagscadeau voor kinderen: deze schattige pluche olifant in het grijs is van hoge kwaliteit, helemaal knuffelig en ziet er echt schattig uit met zijn zachte oren, grappige slurf en kleine staart! Je kunt de olifant niet alleen liefdevol knuffelen als een knuffel, maar ook comfortabel met zijn vier poten neerzetten. Vanwege het liefdevol ontworpen gezicht, de mooie puntjes op de oren en het zachte lichaam, is het zachte speelgoed bijzonder geschikt voor peuters vanaf 36 maanden en past het zowel in het bed als als decoratie op een plank.

Natuurlijk kun je je bank in de woonkamer ook versieren met de olifant als speelgoed voor kinderen en zo een gezellige sfeer creëren. En als een cadeau voor geboorte of doop, is de kleine stoffen olifant ook erg goed en kan hij heel slim worden versierd met een decoratief lint en een strik!

De pluche olifant in grijs is CE-getest en is gemaakt van 100% polyester. Het stoffen figuur is ongeveer 20 centimeter hoog, ongeveer 26 centimeter lang en ongeveer 13 centimeter breed.

Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden!

Hoogte: ongeveer 20 cm
Lengte: ongeveer 26 cm
Breedte: ongeveer 13 cm
Kleur: wit, grijs, zwart
Materiaal: 100% polyester
Hoeveelheid: 1 st
Veiligheid opmerking:
Art.-nr.: 877553
Gewicht: 0,15 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Pluche olifant 20cm grijs
Pluche olifant 20cm grijs
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.