Papierladen 5 assorti Ø25-40cm 1 set

5,30 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Breng de klassieke feestdecoratie naar uw feest en verras uw gasten! De ventilator kan eenvoudig worden uitgeklapt en in de vorm van een zon of een bloem worden gevouwen. Om de vorm zo te houden, steekt u het witte stoffen lint eenvoudig door de andere kartonnen opening en hangt u vervolgens het hele ding op. U krijgt dus een fantastisch decoratie-idee voor uw verjaardagsfeest, uw trouwfeest, een jubileum of een bedrijfsopening.

En als je het kleurrijk vindt, kun je de papieren bloem naar wens schilderen of decoreren met glitters, pailletten en streamers. De plafonddecoratie maakt ook een geweldige decoratie voor een kinderfeestje dat de kleintjes zal laten lachen en juichen. Het is ook geweldig dat je na het feest de papieren decoratie gewoon terug kunt vouwen en ruimte kunt besparen tot de volgende viering!

De papierladen zijn 5-voudig gesorteerd, zodat u in deze set een grote (circa 25 centimeter diameter), 3 medium (circa 30 centimeter diameter) en een kleine (circa 40 centimeter diameter) vindt. De decoratieve compartimenten kunnen ook op een milieuvriendelijke manier worden gerecycled, voor het geval dat, omdat de decoratie bestaat uit papier, karton en textieltape. Verras uw gasten met deze prachtige papieren bloemen!

Diameter: ca. Ø25cm, 30cm, 40cm
Kleur: wit
Materiaal: papier, karton, textieltape
Aantal: 5 stuks (1x klein, 3 x medium en 1 x groot)

Art.-nr.: 77722
Gewicht: 0,22 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Papierladen 5 assorti Ø25-40cm 1 set
Papierladen 5 assorti Ø25-40cm 1 set
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.