Paashaas met bloem, konijntjesdecoratie voor Pasen, konijn op een stokje, lente, houten decoratie bloemplug 12st

13,55 € *

1,13 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het kleine houten konijntje heeft een vriendelijke bloemengroet. Uitgerust met een lange houten stok, is het mooie houten konijn geschikt als decoratie in een boeket bloemen voor een verjaardag, maar ook als paasdecoratie in een bloempot, een paasarrangement of als originele taarttopper voor de paastafel.

Zet met Pasen de konijnenplug in je bloempotten en je huis komt in de paasstemming. Voor Pasen kun je het konijntje op een houten stokje in je paaskrans of taart steken, of je kunt het bloemenstokje gebruiken als decoratief element voor paasgeschenken.

De plantplug is elk voorzien van een konijnenfiguur. De houten paashaas rent naar links en heeft een witte bloem in zijn handen. Hij heeft een sjaal vastgebonden en draagt een korte broek. Het doek en de broek worden elk in verschillende kleuren gehouden: roze-roze, groen, oranjegeel en blauw. - Dus voor Pasen heb je een selectie decoratieve pluggen voor elke kleursmaak en een breed scala aan decoratieve projecten! Elke bloemplug heeft een lange stok om in te pluggen en een strik van raffia aan de bovenkant, die past bij de plug of natuurlijke kleur.

Tip: Een konijnensteker is niet alleen geschikt voor Pasen, de mooie houten studs met konijnen en bloemen zien er ook geweldig uit als kleine groet voor Moederdag, een verjaardag of als decoratie op een kinderfeestje.

Je krijgt de bloemknoppen met paashaas en bloem gesorteerd in vier kleuren in een set van 12 stuks. De set bevat 3 houten pluggen elk in roze-roze, groen, oranjegeel en blauw. Een bloemplug met een houten stokje heeft een totale lengte van ongeveer 35 centimeter. De houten stok is ongeveer 29 centimeter lang. Het houten konijntje met bloem is ongeveer 6,5 centimeter hoog en ongeveer 6 centimeter breed. De dikte van het decoratiefiguur is ongeveer 4–7 millimeter.

Totale lengte: ongeveer 34,5 cm
Hengel lengte: ca. 29cm
Afmeting figuur: circa 6,5 x 6 cm
Dikte cijfer: ca. 4-7 mm
Kleur: naturel, felroze, roze, groen, oranje, blauw, wit, zwart
Materiaal: hout, bast
Aantal: 12 stuks, 3 per kleur
Art.-nr.: 12298
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paashaas met bloem, konijntjesdecoratie voor Pasen, konijn op een stokje, lente, houten decoratie bloemplug 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.