Narcis in de eierschaal om op te hangen Kunstgeel 25cm

5,60 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Kunstbloemen met een speciale twist: de kunstgele narcis om op te hangen schijnt niet alleen mooi geel, maar groeit ook uit een witte eierschaal. Succes is gegarandeerd met de paasdecoratie!

Omdat vooral als je echt gekleurde eieren of ander voedsel in de paasmand met paasdecoraties wilt doen, dit één ding is met water geven. Maar dankzij de kunstbloemen in de eierschaal, zijn er nu geen grenzen aan de paasdecoraties: de narcis kan in een mum van tijd aan het jutekoord in een paasboeket worden opgehangen. Natuurlijk is het ook geschikt als wanddecoratie. Als u het koord verwijdert of verbergt in paasgras, sisal of mos, kunt u eenvoudig een paastafeldecoratie maken met het decoratieve ei.

De hoogwaardige kunstbloemen van het premiummerk VIANA zijn uitgebreid ontworpen. Naast de open, gele bloemen op de stengel, hebben de narcissen ook lange bladeren die de bloemen omlijsten. Dit maakt de decoratieve bloem bijzonder realistisch en harmonieert zelfs met echte lentebloemen in uw huis.

De kunstmatige narcissen in het ei zijn ongeveer 25 centimeter hoog. De gele bloemen hebben een diameter van ongeveer 4,5 centimeter en de diameter van het ei is ongeveer 5,5 centimeter.

Hoogte: ongeveer 25 cm
Lengte bloemen: ca. 4,5 cm
Diameter ei: ca. Ø5,5 cm
Kleur: geel, groen, wit, bruin
Materiaal: kunststof, metaal, jute
Hoeveelheid: 1 st
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 66579
Gewicht: 0,33 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Narcis in de eierschaal om op te hangen Kunstgeel 25cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.