Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Mosbal met mica Ø9cm groen

4,10 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wilt u een verfrissend decoratief element voor zomerse decoraties? Versier je huis dan met deze mosbal met mica! De kleine bal is rondom gevuld met kunstmatig mos en bovendien uitgerust met kleine mica-elementen die de plantenbal prachtig laten schitteren wanneer het licht erop valt. Het is dus logisch als u de decoratiebal op een lichtbron plaatst: op een vensterbank om zonlicht op te vangen of naast kaarsen op de woonkamertafel.

Het is ook heel leuk dat je de kunstgrasbal kunt ophangen, omdat er aan één kant een groen oogje is, dat al is uitgerust met een nylon koord. Je kunt de grasbal dus ook naast een lichtketting hangen tijdens een huisfeest of een tuinfeest. Natuurlijk kunt u ook de plastic draad vervangen om een ander, effectiever koord te gebruiken.

De mosbal met groene mica heeft een totale lengte van ongeveer 28 centimeter en een diameter van ongeveer 9 centimeter. Hiermee kunt u de decoratieve bal op een vaas met een bolvormige opening plaatsen en op de woonkamertafel plaatsen.

Totale lengte: ca. 28 cm
Diameter : ca. Ø9 cm
Kleur: groen, zilver, kleurloos
Materiaal: kunststof
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 78204
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Mosbal met mica Ø9cm groen
Mosbal met mica Ø9cm groen
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.