Mini kerstboomversiering mix glas goud, assorti parel kleuren 4cm 12st

5,30 € *

0,44 € per Stuk

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 11 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De mini-kerstboomdecoratiemix in goud- en parelkleuren belooft een glamoureuze gloed op alle dennentakken! De diverse kerstversieringen van glas verrukken met zeer verschillende vormen: kegels, harten, bloemen en sterren schitteren aan de kerstboom. De twee verschillende kleuren en de gouden glitter zorgen voor nog meer variatie in de boomdecoraties. Uiteindelijk zijn geen twee hangers hetzelfde, maar de kerstversieringen passen toch perfect bij elkaar.

Voor de decoratieve tak, alle soorten dennengroen, een mini-kerstboom of in de etalage: deze decoratieve hangers van glas vertrouwen volledig op goud en glitter. Daarom passen de mini glazen bolletjes ook prachtig bij adventskransen en adventsdecoraties in felle kleuren of bij de zwart-gouden kersttrend.

De glinsterende mini-kerstboomversieringen zijn ook verkrijgbaar in vele andere kleuren hier in de winkel - zoek meteen de mini-glashangers in uw favoriete kleur.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ca. 4,5 cm
Totale hoogte met oog: ca. 5,5 cm
Breedte: ongeveer 2,5 cm/4 cm
Kleur: goud, glitter, parelkleuren
Materiaal: glas, metaal
Hoeveelheid: 12 stuks

google_translate
Art.-nr.: 015002
Gewicht: 0,36 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Mini kerstboomversiering mix glas goud, assorti parel kleuren 4cm 12st
Mini kerstboomversiering mix glas goud, assorti parel kleuren 4cm 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.