Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Letters gemaakt van vilt geassorteerde 2,5 cm - 3 cm 150 stks

9,45 € *

0,06 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 8 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Of het nu als decoratie voor het begin van school is of als een mooie tafeldecoratie voor een kinderverjaardag: deze kleurrijke geassorteerde letters van vilt kunnen worden gebruikt voor decoreren en knutselen! Deze decoset bevat minstens één keer alle 26 letters van ons alfabet zonder umlauts en speciale tekens. Bovendien zijn ze bijzonder zacht en gemakkelijk om mee te werken. U kunt bijvoorbeeld de verjaardagstafel mooi versieren als u de viltletters losjes op het tafelkleed spreidt als spreidende decoraties. Je hebt ook de mogelijkheid om de viltdecoratie overal te plakken. U kunt bijvoorbeeld een schooltas, een wenskaart of een geschenkpakket met de letters verfijnen.

Het mooie is dat je ook de naam van het jarig kind of de nieuwe student afzonderlijk kunt samenstellen. Maar je kunt de letters ook gebruiken als babydecoratie of als decoratie voor een plasfeest en er een speelgoed voor kinderen mee versieren. Maar ook knutselen met kinderen is helemaal leuk als je grappige uitspraken met de viltletters op een collage plakt!

De viltletters zijn gesorteerd op kleur, worden geleverd in een doos en zijn ongeveer 2,5 tot 3 centimeter lang.

Lengte: ca. 2,5 cm - 3 cm
Kleur: oranje, geel, groen, roze, blauw, rood
Materiaal: 100% vilt
Aantal: 150 stuks

Art.-nr.: 8425061
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Letters gemaakt van vilt geassorteerde 2,5 cm - 3 cm 150 stks
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.