Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Kunstgarnalen 9cm 6p

10,40 € *

1,73 € per Stuk

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Vanwege hun ongelooflijk levensechte productie lijken deze garnalen verwarrend veel op de echte originelen. Het natuurlijke gevoel en het bijna echte gewicht doen het geloven dat het echte garnalen zijn die je in je hand houdt. Vooral in de voedingssector zijn decoratieve zeevruchten van kunststof een hygiënisch alternatief en ideaal voor het seizoensgebonden decoreren van buffetten en etalages en displays.

Je kunt nauwelijks echte garnalen in je etalage-ontwerp insluiten, dus gebruik deze vervanger voor bederfelijk voedsel. Vooral visrestaurants en delicatessenzaken zullen hier veel profijt van hebben. Natuurlijk zijn de decoratieve garnalen ook geweldig als leermiddelen voor voedingsadvies, rekwisieten voor film, theater, tv en voedselfotografen.

De bedrieglijk realistisch uitziende food dummies van VIANA in de vorm van garnalen zijn gemaakt van rubberachtig plastic en worden geleverd in sets van zes. Elke garnaal heeft een afmeting van ongeveer 9 bij 5 centimeter.

Afmeting: ongeveer 9cm x 5cm
Kleur: oranje, wit, zwart
Materiaal: kunststof
Aantal: 6 stuks

Art.-nr.: 64663
Gewicht: 0,15 kg
Levering tot: 25. Juni **
Kunstgarnalen 9cm 6p
Kunstgarnalen 9cm 6p
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.