Kegels kunststof licht goud 8cm 6st. om op te hangen

6,50 € *

1,08 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een prachtige aanvulling op je kerstdecoratie: deze mooie kegels gemaakt van plastic in licht goud zijn perfect om op te hangen! Als gevolg hiervan versieren ze een kerstboom, een slinger of een raam op een zeer elegante manier. De kunstmatige kegels zijn gemodelleerd naar echte dennenappels, gekleurd in licht gouden kleur, bestrooid met een beetje mica en hebben een oogje op de kop.

Handig is dat ze ook worden geleverd met een bundel gouden draden die u kunt gebruiken om de decoratieve kegels op te hangen. De kerstkegels kunnen in een mum van tijd aan de takken van de spar worden gehangen en ook aan die van kamerplanten. Of je kunt ze allemaal aan een ketting van lichten binden, die je vervolgens aan een raam kunt bevestigen: het licht van de lampen wordt vervolgens weerspiegeld door het glanzende en sprankelende oppervlak, wat een aangename kerstsfeer geeft die iedereen inspireert. Je kunt de kegels natuurlijk ook als tafeldecoratie op een tafelloper plaatsen.

De plastic kegels in licht goud worden geleverd in een plastic doos met in totaal 6 stuks. Elke kunstmatige dennenappel heeft een lengte van ongeveer 8 centimeter.

Lengte van de kegels: ca. 8 cm
Kleur: licht goud
Materiaal: kunststof
Aantal: 6 stuks

Art.-nr.: 28570
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Kegels kunststof licht goud 8cm 6st. om op te hangen
Kegels kunststof licht goud 8cm 6st. om op te hangen
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.