Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde bloemen exotische wit-natuur mix, droge flora mix

18,05 € *

7,22 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze set exotische droogbloemen krijg je een mooie mix van natuurgrassen, palmspeer, gedroogd graan en peperbessen aan een streng. De gedroogde exoten zijn deels wit gewassen en vormen een geweldige handwerkset voor uw verschillende decoratieve en floristische ideeën.

Gebruik de droge bloemenmix van exotische gedroogde bloemen en zaaddozen gebonden in een boeket als tafeldecoratie of bewerk de prachtige natuurlijke items in arrangementen of kransen voor een bijzonder natuurminnende decoratie.

De op kleur afgestemde collectie droogbloemen is bijzonder geschikt voor herfst- en winterdecoraties en voor feestelijke gelegenheden in een tafeldecoratie voor een bruiloft of doop. Uiteraard kunt u de droogbloemen ook heel goed gebruiken in de rouwbloemisterij voor waardige arrangementen of kransen op rouw- en herdenkingsdagen zoals Dode Zondag of Allerzielen.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ca. 40cm - 55cm
Kleur: naturel, groen, wit
Materiaal: gedroogd gras en takjes, kokostouw
Nettogewicht: ongeveer 250 g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 45172-414
Gewicht: 1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde bloemen exotische wit-natuur mix, droge flora mix
Gedroogde bloemen exotische wit-natuur mix, droge flora mix
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.