Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde bloemen exotisch wit-roze mix droogboeket set

18,05 € *

7,22 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze gedroogde bloemen brengen variatie in het droge boeket als exotisch in wit en roze. De mix voor trendy droge bloemen bevat imposante palmspeer, decoratieve peperbessentakken in roze en groen gekleurde wilde grassen en granen. U ontvangt de gekleurde, gedroogde bloemen gesorteerd in de doos. De set voor het droogboeket bevat een touw van kokosgaren waarmee je op natuurlijke wijze de exotische grassen en twijgen kunt binden.

Maak het droogboeket van je dromen uit de prachtige natuurlijke producten - van rustieke kannen van klei tot moderne glazen vazen, je kunt de exotische mix op indrukwekkende wijze in je droogdecoratie brengen! Natuurlijk kunt u wit of gebleekt, gedroogd pampagras of vlas (vlas) aan het boeket toevoegen. De mix van exotische droogbloemen is ook geschikt voor een bloemstuk met droogschuim. Vervolgens bind je het gedroogde gras bijvoorbeeld om de rand van een mand, die je van binnen versiert met droogschuim, palmbladeren en pepertakken voor duurzame tafeldecoratie.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ca. 40cm - 55cm
Kleur: wit, roze, groen, natuur
Materiaal: gedroogd gras en takjes, kokostouw
Nettogewicht: ongeveer 250 g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 45173-414
Gewicht: 1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde bloemen exotisch wit-roze mix droogboeket set
Gedroogde bloemen exotisch wit-roze mix droogboeket set
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.