Decoratieve spaarvarken set van 5 cm

1,70 € *

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 5 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Probeer nieuwe decoratie-ideeën voor deze Pasen! Hoe wilt u een diorama ontwerpen? Deze leuke roze decoratievarkens kunnen een belangrijk onderdeel zijn van je nieuwe paasdiorama! De twee varkens zijn gelijmd in een kleine presentatiedoos, wat ideaal is voor het maken van een kleine juwelendoos met als onderwerp Pasen.

Je kunt deze grappige geluksbrengers niet alleen gebruiken bij het maken van modellen of bij het maken van je eigen diorama's. De kleine set is ook een leuke aanvulling op paasgeschenken voor uw dierbaren. Als u andere decoratie-ideeën wilt implementeren, haalt u de varkens voorzichtig uit de doos en verwerkt u ze naar wens.

Een kleine doos bevat 2 gevlokt decoratieve varkens, die ongeveer 5 centimeter lang en 3 centimeter hoog zijn. De oren, staart, voeten en romp van het varken zijn gemaakt van vilt en de ogen zijn gemaakt van zwarte plastic kralen. Een hoogtepunt is de rand van de stam: deze is gemaakt van lichtpaarse chenille en geeft de grappige rompdieren een speciaal tintje. De kleine doos is versierd met paasmotieven in verschillende delicate kleuren. Het heeft een breedte van ongeveer 8,5 centimeter, terwijl het ongeveer 6 centimeter hoog en ongeveer 6,5 centimeter diep is.

Grootte van de doos: ca. 8,5 cm x 6 cm x 6,5 cm
Grootte van de figuren: ca. 5 cm x 3 cm
Kleur: roze, licht violet, zwart (piggy), geel (verpakking)
Materiaal: plastic, vilt, chenille (piggy), karton (verpakking)
Aantal: 1 set (2 stuks)

Art.-nr.: 872619-SCHW
Gewicht: 0,15 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Decoratieve spaarvarken set van 5 cm
Decoratieve spaarvarken set van 5 cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.