Decoratieve hanger ginkgo blad, metalen decoratie, advent, herfstdecoratie zilver L12cm 12st

12,30 € *

1,02 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze decoratieve hangers als ginkgobladeren zijn een schitterend eerbetoon aan de natuur!

Met deze metalen decoratie in de vorm van de prachtige bladeren van de ginkgoboom creëer je een unieke blikvanger voor je decoratie in Advent of je kunt hem gebruiken om originele werkstukken of nobele knutselideeën voor je herfstdecoratie te versieren.

De ginkgo is een van de oudste planten ter wereld en kent vele poëtische namen, die soms ook te danken zijn aan een beroemd gedicht van Goethe. In Azië wordt hij al eeuwenlang als een heilige boom beschouwd. De tweedelige bladeren zijn een symbool van liefde en. - Door zijn tweedeling in de Chinese filosofie staat de Chinese boom voor Yin (zachtmoedigheid) en Yang (levenskracht).

De delicate decoratieve ginkgobladeren zien eruit als kleine kunstwerkjes. Gemaakt van metaal versierd met reliëf bladnerven en voorzien van een jute koord om op te hangen en de decoratiehangers zijn direct te gebruiken als sfeervolle wanddecoratie. - Of het nu alleen in het midden van een sierring of herfstkrans is of in combinatie met andere ginkgobladhangers als sfeervolle kerstboomversiering, met de zilverkleurige metalen hangers upgrade je de kerstversiering van je huis of bedrijfsruimte vele malen!

De ginkgobladeren krijg je als decoratie om op te hangen in een praktische set van twaalf stuks. Combineer de metalen bladeren met de gouden versie van de decoratieve bladhangers uit ons grote assortiment herfsthangers.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Totale lengte: ca. 24cm
Afmeting (L × B): ca. 12 × 10 cm
Kleur: zilver, naturel
Materiaal: metaal, jute koord, houten kraal
Productreeks: VIANA
Aantal: 12 stuks in een set
google_translate
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 01887
Gewicht: 0,42 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Decoratieve hanger ginkgo blad, metalen decoratie, advent, herfstdecoratie zilver L12cm 12st
Decoratieve hanger ginkgo blad, metalen decoratie, advent, herfstdecoratie zilver L12cm 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.