Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratief beeld gemaakt van Paulownia-hout gewassen grijs H60cm

29,00 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als u op zoek bent naar een smaakvol woonaccessoire, bekijk dan het grijs gewassen decoratieve beeld gemaakt van fijn Paulownia-hout. In de stijl van modern handwerk combineert het houten beeldhouwwerk ongebruikelijke vormen met rustieke natuurlijke materialen. Het uitgangsmateriaal is hout van hoge kwaliteit van de exotische paulownia-bomen, beter bekend als blauwe klokboom of kersenboom. Twee zacht gekleurde en zacht afgesloten boomschijven werden vakkundig met elkaar verbonden door metalen staven. Terwijl de ene schijf als basis dient, is de andere in een ring gevormd door uit te zagen. De aantrekkelijke nerf van het hoogwaardige hout is duidelijk herkenbaar, evenals hechtingen en onregelmatigheden.

In tegenstelling tot de koele kleur en het abstracte ontwerp, creëert dit een interessante blikvanger die je interieur vakkundig zal verfijnen. Dankzij de speciale vorm kun je de levende cultuurbaan bijvoorbeeld integreren in een geheel van bloempotten en andere decoratieve objecten, zodat de standaard bedekt is en alleen de ring zichtbaar blijft. Vanwege de speciale kleur past het beeldhouwwerk van Pauwlonia ook in een verfijnde badkamerinrichting. Op deze manier wordt uw badkamer vakkundig veranderd in een schat aan prachtige ontwerpen.

Het grijs gewassen decoratieve beeld van Paulownia-hout heeft een hoogte van ongeveer 60 centimeter. Terwijl de voet een diameter van ongeveer 21 centimeter heeft, is de diameter van de ring ongeveer 31 centimeter.

Hoogte : ongeveer 60 cm
Diameter (ring) : ca. Ø31cm
Diameter (voet) : ca. Ø21cm
Kleur : grijs, zwart
Materiaal : hout (blauwe belboom), metaal
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 64470
Gewicht: 2,3 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratief beeld gemaakt van Paulownia-hout gewassen grijs H60cm
Decoratief beeld gemaakt van Paulownia-hout gewassen grijs H60cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.