Bloemsteker paashaas op stokje Houten konijntjesdecoratieplug paasdecoratie 9st

13,90 € *

1,54 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Gelukkige konijntjesjongens voor uw paasbloemen! De houten pluggen zijn een kleurrijk ingrediënt in uw potplanten en paasarrangementen.

In lichte lentekleding is de houten figuur aan de voorkant in meerdere kleuren geverfd met vernis. De achterkant is gefineerd in licht hout en de figuur is hier aan de stok bevestigd.

Het hoogwaardige decoratieve figuur van VIANA is klaar om in de potten te springen - lentebloemen of kruidenpot, een konijn is een sieraad voor elke plant, zowel in de kamer als op het balkon. Speel met de kleuren en contrast de kleuren van de bloemen met die van de kleurrijke pluggen. Je kunt ook een paar plastic paaseitjes in de plantpot doen. Als je wat meer ruimte op tafel hebt, maak dan een paasmandje in de rieten mand. Behalve voor potgrond zijn de plantpluggen ideaal voor steekschuim of piepschuim. Indien nodig kunt u de houten stok een beetje inkorten. De decoratieve figuren kunnen ook worden geknoopt tot een paasboeket.

Je ontvangt de decoratieve konijntjes in een driekleurig pakje van 9 stuks, dat wil zeggen 3 stuks in elk van de drie kleuren groen, geel en rood Elke konijnenplug met het stokje is ongeveer 34,5 centimeter lang. De figuur is ongeveer 12 centimeter hoog.

Afmeting konijn : 12cm
Totale lengte met stang : 34,5 cm
Materiaal : hout
Kleur : naturel, wit, groen, rood, geel, oranje, zalm
Aantal : 9 stuks, gesorteerd
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12197
Gewicht: 0,36 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Bloemsteker paashaas op stokje Houten konijntjesdecoratieplug paasdecoratie 9st
Bloemsteker paashaas op stokje Houten konijntjesdecoratieplug paasdecoratie 9st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.