Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Alliumbal 5cm groen 4st

13,15 € *

3,29 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wilt u iets extra's voor uw glazen kom? Dan zal deze groene alliumbal je bevallen! De kleine ronde bal bestaat uit de natuurlijke imitatie van een alliumsoort, zoals prei in het Latijn wordt genoemd, en vult elk decoratie-idee voor uw huis op een merkbaar welkome manier aan. U kunt bijvoorbeeld een kerst adventsdecoratie, een voorjaarsarrangement, een tafeldecoratie voor een familiediner of een geschenkdecoratie op een zeer charmante manier versieren.

Het zal ook heel leuk zijn als je de hoogwaardige kunstplant bijvoorbeeld in een slinger van licht plaatst en fantastische lichteffecten als wanddecoraties creëert. Je kunt de decoratieve bal ook op de opening van een kleine bloempot of een tafelvaas plaatsen en zo een zeer stijlvolle decoratie voor je ladekast oproepen.

De groene alliumbal zit in een doos van 4 stuks en heeft een diameter van ongeveer 5 centimeter. Met de vele kleine ronde tips krijgt de Allium ook een exotisch tintje en past hij ook perfect in een woestijndecoratie voor uw serre.

Diameter
: ca. Ø5 cm
Kleur : groen
Materiaal : kunststof
Aantal : 4 stuks

Art.-nr.: 190001-42
Gewicht: 0,22 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Alliumbal 5cm groen 4st
Alliumbal 5cm groen 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.