Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Aardbei rood 5cm in een net 12st

9,05 € *

0,75 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Creëer een mooie tafeldecoratie voor een salontafel met deze kunstmatige aardbei in rood op het net! De kleine decoratieve aardbeien lijken qua vorm en kleurverloop erg op het origineel, ook bekend als Fragaria en worden afgerond door een kleine struik groene kelkblaadjes aan de bovenkant. Bovendien zijn de kleine decoratieve vruchten erg licht en kunnen ze gemakkelijk worden gebruikt als hagelslag. Dus je kunt allebei het kunstfruit losjes op een tafelkleed strooien of in een fruitschaal plaatsen met ander kunstfruit.

Door de felrode kleur passen de bessen heel mooi in een kleurrijke zomerse decoratie en kunnen ze op een raamarrangement of op een tuintafel worden geplaatst, bijvoorbeeld voor een bloemstuk. Je kunt ook kunstmatige aardbeien aan je keukendecoraties toevoegen en een keukenplank of plank versieren. Als je graag knutselt, kun je de vruchten aan elkaar binden met een lint op hun stam en een raamkrans maken voor de zomer!

De aardbei als kunstfruit wordt geleverd in een net van 12 stuks en heeft een grootte van ongeveer 4 tot 5 centimeter.

Grootte: ongeveer 4 cm - 5 cm
Kleur: rood, groen
Materiaal: kunststof
Aantal: 12 stuks

Let op: onze kunstvruchten zijn zeer realistisch, maar dienen alleen ter decoratie en zijn niet geschikt voor consumptie! Buiten het bereik van kinderen houden!
Art.-nr.: 85683
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Aardbei rood 5cm in een net 12st
Aardbei rood 5cm in een net 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

Andere categorieën die overeenkomen met uw selectie