Vogelnest met eieren en vogel 6st

13,60 € *

2,27 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 1 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zo'n klein, schattig vogelnest met eieren en een vogel maakt een verschil: vooral in een voorjaarsarrangement of een boeket bloemen is het prachtig als decoratief accessoire! De set van 6 nesten bevat een paar vogels met twee eieren in 4 nesten en een enkele vogel met twee eieren in twee nesten. De nesten en decoratieve vogels zijn op een bijzonder natuurlijke en gedetailleerde manier ontworpen, zodat u op het eerste gezicht geen verschil kunt zien met de echte modellen. U zult de hoge kwaliteit van deze vogeldecoratie van het nobele merk VIANA op het eerste gezicht herkennen.

Profiteer van de natuurlijkheid van de nesten en bevestig de decoratieve figuren in bloemenschuim, stro of aarde: dit creëert bijvoorbeeld een geweldige lente-indeling voor uw etalage of u plant mooi een bloempot in uw woonkamer. Je kunt het kleine vogelnest ook met draad of lijm aan een deur of muurkrans bevestigen. Het zoete gebruik hier is eindeloos!

Het vogelnest met eieren en vogels heeft een diameter van ongeveer 8 centimeter. Je krijgt de set van 6 veernesten in een doos gemaakt van karton en plastic.

Diameter nest : ca. Ø8cm
Kleur : natuurlijk, bruin, wit, zwart
Materiaal : hout, sisal, plastic, vogelveren
Aantal : 6 stuks

Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 63713
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Vogelnest met eieren en vogel 6st
Vogelnest met eieren en vogel 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.