Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Visnet met schelpen en drijfhout 135cm

33,35 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Of het nu thuis is, op een feestje of in een etalage, op een tafel, aan een muur of aan het plafond: dit visnet versierd met verschillende schelpen en kleine stukjes drijfhout zorgt voor een maritieme sfeer! Het decoratieve net van grijze nylon draden heeft een natuurlijk gekleurd jutekoord aan de rand en is ideaal voor decoratief werk in een grote verscheidenheid aan ruimtes en bij een grote verscheidenheid aan gelegenheden.

Of het nu voor carnaval is, op een nautisch themafeest of voor het algemene vakantiegevoel in uw eigen 4 muren: er is een plek voor het visnet om overal te versieren! Gebruik het voor een tafeldecoratie, bijvoorbeeld door het op de tafel te verspreiden en houten visdecoraties, maritieme lantaarns en andere schelpen en zeesterren toe te voegen, en er vervolgens vis of zeevruchten op te serveren. Voor een romantische vakantiesfeer kunt u de nautische decoratie ook aan de muur bevestigen met een reeks lichten en vervolgens genieten van een exotische cocktail in gedempt licht. Of gebruik het decoratieve visnet om herinneringen aan je laatste strandvakantie terug te halen door andere schelpen en foto's die je zelf hebt verzameld op te hangen. Laat je fantasie de vrije loop!

Het visnet met schelpen en drijfhout meet ongeveer 90 x 135 centimeter. Dit betekent dat het grote decoratieve element kan volstaan om een hele muur te versieren.

Afmetingen : ca. 90 cm x 135 cm
Kleur : grijs, natuurlijk, wit, crème, bruin, roze, oranje
Materiaal : kunststof, jute, hout, schaal
Hoeveelheid : 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.