Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Vis om op te hangen, maritiem, decoratiehangers met vissen, tropische feestdecoraties

8,10 € * 6,90 € * U spaart 15% (1,20 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met de decoratiehanger met vissen haal je tropische flair in huis! Twee bastvissen in wit en naturel zijn bevestigd aan een streng bastlint, die is versierd met een natuurlijke schelp en een slakkenhuis en houten kralen. De natuurlijke schelp is subtiel bedekt met zilveren glitter.

De visfiguren van de decoratiehanger zijn voornamelijk gemaakt van wit gekleurd bast. De helft van het vissenlichaam is gemaakt van grof gevlochten dik bastlint en de andere helft en de kop zijn gemaakt van fijn vlechtwerk van dunne linten van bast. De gevlochten oppervlakken van de vis om op te hangen imiteren het schaalpatroon van de zeedieren in een prachtig wit.

Gebruik de vishanger als maritieme decoratie voor je badkamerdecoratie of tover een zeedecoratie voor een strandfeestje. Je kunt ook een tropische feestdecoratie maken met de vissendecoratie of de decoratiehangers van raffia gebruiken voor een bruiloft op het strand.

De prachtige bastdecoratie is ook geschikt als decoratie voor op de etalage van een reisbureau. Deze prachtige natuurlijke decoratie zal zeker het verlangen naar zomer, zon en meer opwekken.

Je ontvangt een streng met twee raffia vissen als decoratiehanger, die je eenvoudig aan de raffia lus of de witte houten ring kunt hangen, maar de raffia hangers zijn ook prachtig als tafeldecoratie!

Combineer de vis met andere tropische decoratieve elementen zoals soortgelijke vissen gemaakt van raffia en mosselen in grote, kokosnoten om op te planten, kunstmatige Monstera bladeren of maritieme decoraties zoals decoratieve visnetten en vuurtorens om op te zetten uit ons uitgebreide assortiment.

Totale lengte: ongeveer 38 cm
Formaat vissen: circa 22,5–23,5 x 6,5–7 cm
Kleur: wit, naturel, zilver
Materiaal: raffia, hout, natuurlijke schelp, slakkenhuis, glitter
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 802678
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Vis om op te hangen, maritiem, decoratiehangers met vissen, tropische feestdecoraties
Vis om op te hangen, maritiem, decoratiehangers met vissen, tropische feestdecoraties
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.