Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Verspreide knopen potlood feestdecoratie 24st

3,45 € *

0,14 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 18 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wat een leuke decoratie voor het begin van school: deze kleurrijke, kleine pennen hebben kleine gaatjes zoals knopen, zijn beschilderd met konijnen en kunnen worden genaaid of gelijmd met het lijmpunt of zelfs worden gebruikt als scatter-decoratie! Dus je kunt de zoete schooldecoratie op de suikerzak, de eerste schoolfoto's en ook geschenken plakken. En als u de zelfklevende stip verwijdert, die is voorzien van een beschermende film, kunt u de geverfde decoratieve pennen daadwerkelijk op soortgelijke knopen naaien.

Gebruik het vervolgens om een sjaal, het vilt waarmee de schooltas is versierd, of handschoenen te borduren. Het is ook heel leuk dat er 6 kleurvariaties van de decoratieve knoppen in deze set zijn. De pennen en de grappige konijnengezichten zijn anders gekleurd en de konijntjes hebben ook binnenoren geverfd met witte stippen en een kleine decoratieve strik, die is geverfd onder de kin van de dieren.

De spreidendecoratie met knopen die de vorm hebben van pennen en een lijmpunt hebben, wordt aangeboden in een zak met in totaal 24 stuks, waarbij elke kleurvariant 4 keer beschikbaar is. De schoolstartdecoratie heeft een totale grootte van ongeveer 3 centimeter.

Grootte:
ongeveer 3 cm
Kleur: oranje, groen, wit, geel, rood, paars, grijs, zwart, roze, turkoois
Materiaal: hout, kunststof
Aantal: 24 stuks, 6 per variant

Art.-nr.: 345876
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Verspreide knopen potlood feestdecoratie 24st
Verspreide knopen potlood feestdecoratie 24st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.