Veerring lichtgroen Ø20cm 3st

14,85 € *

4,95 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 5 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze lichtgroene verenkrans komt de lente aan in uw woonkamer, uw etalage of uw restaurant! De grote, pastel veren decoratie is gemaakt door het bevestigen van zachte, gekleurde veren en naar beneden op een piepschuim ring. Omdat deze ring ook is voorzien van een natuurlijk gekleurd jutelint, kunt u de decoratieve krans ophangen als deur-, muur- of raamdecoratie.

Vooral met Pasen kan de decoratieve krans met veren worden gebruikt voor het decoreren en ontwerpen: of u het nu alleen ophangt of op een tafel legt en het versiert met eischalen en konijn- en kuikenfiguren, helemaal aan u. Je kunt ook wat paasgras en wat snoep in het midden van de sierring voor jong en oud leggen. In ieder geval is de krans, die je hier in een set van 3 krijgt, een zeer ongewone blikvanger!

De totale diameter van elke veerring in lichtgroen is ongeveer 20 centimeter; de binnendiameter is ongeveer 15 centimeter. Als je merkt dat sommige veren meer uitsteken dan andere, is elke krans maximaal ongeveer 7 centimeter hoog.

Totale diameter : ca. Ø20cm
Binnen diameter: ongeveer Ø15cm
Hoogte : ongeveer 7 cm
Kleur : lichtgroen, natuurlijk
Materiaal : piepschuim, veren, jute
Aantal : 3 stuks

Art.-nr.: 920048-43
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Veerring lichtgroen Ø20cm 3st
Veerring lichtgroen Ø20cm 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.