Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Steengoed vaas limegroen 10cm

8,10 € * 6,90 € * U spaart 15% (1,20 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met de steengoed vaas als limoen kom je in de zomerstemming! Het groene, glinsterende glazuur benadrukt de gedetailleerde kom en het kleine blad naast de stengel.

De zomerfrisse vaas toont bloemen afzonderlijk, per paar of als trio apart in de tafeldecoratie. Verkort bijvoorbeeld de stelen van tulpen, rozen, asters of hortensia's. Bloemen in alle kleuren passen goed bij deze groene decoratieve vaas. De zomerse decoratie is ook geschikt om vers geplukte munt of kruiden op de eettafel weer van water te voorzien. Vervolgens kunnen gasten en familie hun bord zelf versieren met verse vitamines! Een mojito kan bijzonder chique worden geserveerd in het restaurant als u extra muntblaadjes in de steengoedvaas plaatst.

Je kunt de groene citroen ook combineren als decoratieve vaas met je zusje in het geel of met de grotere keramische vaas in hetzelfde design.

De aardewerken vaas in de vorm van een limoen heeft een diameter van circa 10 centimeter.

Let op: het product is niet vaatwasmachinebestendig!

Grootte : ongeveer 10 cm
Kleur : groen
Materiaal : keramiek
Hoeveelheid : 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Art.-nr.: 820387-LIMETTE
Gewicht: 0,6 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Steengoed vaas limegroen 10cm
Steengoed vaas limegroen 10cm
Steengoed vaas limegroen 10cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.