Sierclips konijntjes paashaasjes roze, wit hout paasdecoratie 4st

17,75 € *

4,44 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze konijnen houden niet zo snel op: de decoratieve clips zijn een mooie aanvulling op tafeldecoraties en geschenken.

De houten clips van het decoratiemerk Viana zijn prachtig vormgegeven: liefdevol geverfd, een bevestigde arm voor meer ruimte, een witte pluizige staart en een ei of een wortel - zoveel details maken deze clips tot een zeer hoogwaardig decoratief accessoire. Afgezien van de metalen veer, zijn ze volledig van hout gemaakt en uiterst praktisch!

Misschien wilt u met de clips een paasslinger maken? Zo kun je zelf gemaakte decoraties aan een touwtje ophangen. De clip staat net zo goed op een dunwandige frituurmand of op een paasarrangement. In de tafeldecoratie is het bijvoorbeeld geschikt voor plaatskaarten. Uw paasbezoek zal verrukt zijn door de magische versiering!

De houten konijntjes zijn ook prachtige cadeauclips waarmee je bijvoorbeeld een envelop met wenskaart aan je paasgeschenk kunt bevestigen. Ook bevestig je de kaart stevig en stijlvol aan een bos bloemen. Wat dacht je van het uitknippen van een wenskaart in de vorm van een paasei uit gekleurd karton of constructiepapier? U kunt deze kaart zelf schilderen of door uw kinderen laten schilderen en de paaswensen erop schrijven. U kunt erop vertrouwen dat de hazen de lente aankondigen!
De kleine decoratieve houten haringen als konijntjes zijn verkrijgbaar in een assorti set van 4 stuks: twee jongens en twee meisjes. Elke decoratieve clip is ongeveer 7,5 centimeter hoog.

Afmeting: ongeveer 7,5 cm
Breedte: ongeveer 4 cm
Kleur: naturel, roze, wit, zwart
Materiaal: hout, metaal
Hoeveelheid: 4 stuks
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12123
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Sierclips konijntjes paashaasjes roze, wit hout paasdecoratie 4st
Sierclips konijntjes paashaasjes roze, wit hout paasdecoratie 4st
Sierclips konijntjes paashaasjes roze, wit hout paasdecoratie 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.