Pompompapier Ø30cm wit 5st

7,50 € *

1,50 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Ben je nog op zoek naar een decoratie-idee voor je tuinfeest, je verjaardagsfeest of voor het trouwfeest? Dan is deze witte pompon het antwoord op open decoratievragen! Met deze nobele papieren decoratie kunt u zeer effectief een tafeldecoratie, een kamerdecoratie of zelfs een raamdecoratie creëren die in een mum van tijd een feestelijke en gelukkige sfeer creëert.

De bossige opvouwbare roos kan eenvoudig overal worden geplaatst of opgehangen. Dus uw vensterbank, uw woonkamer dressoir of zelfs uw muur in de gang zal verrukt zijn met een aantrekkelijk papieren ornament. Het is ook geweldig dat je ook de elegante feestjuwelen kunt ontwerpen! Dus je hebt de mogelijkheid om de mooie pompon met felle kleuren te schilderen en dus aan te passen aan je kleurontwerp!

De papieren pompon in het wit wordt geleverd in een zak met in totaal 5 stuks. U zult de vakantiedecoratie opgevouwen en vastgebonden met een wit zijden lint in het midden vinden. Zodat u een grote pompon kunt toveren met uiterste nauwkeurigheid en nauwkeurigheid, is er een gedetailleerde en geïllustreerde beschrijving van de verpakking, die in het Duits en Frans is gelabeld.

Diameter:
ca. Ø30 cm
Kleur: wit
Materiaal: papier, zijden lint
Aantal: 5 stuks

Art.-nr.: 77723
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Pompompapier Ø30cm wit 5st
Pompompapier Ø30cm wit 5st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.