Peperkoekhuis H9cm 3st

13,35 € *

4,45 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Knapperig, krokant, krokant huis! De kerstboomversieringen zijn vers gebakken goudbruin - maar dan van keramiek. Het peperkoekhuisje met geschilderde suikersneeuw, suikerparels en glitter ziet er echt suikerzoet uit. Dennenbomen en lolly's naast de deur of een zuurstok onder het raam maken van het hangende mini-heksenhuisje een onweerstaanbare kerstversiering. Een rood-witte hanger zorgt ervoor dat de boomdecoraties eruitzien als decoratie van de banketbakker. De achterkant van de hangende decoratie is eenvoudig in geel gehouden.

Liefhebbers van zoetigheid hangen deze adventsdecoratie samen met decoratieve zuurstokken op. De heksenhuizen zijn niet gereserveerd voor de kerstboom. Misschien versier je een dennentak met de smakelijke keramische hangers, versier je een deurkrans of maak je decoratie voor de kerstbakkerij van de honingkoekhuizen?

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat elk peperkoekhuis een iets ander raam of een deur heeft. U ontvangt de kerstboomversiering daarom assorti set van drie.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ca. 9 cm
Breedte: ca. Ø7cm
Totale hoogte met hanger: ca. 18cm
Kleur: bruin, wit, rood, groen
Materiaal: kunststof, textiel
Aantal: 3 stuks, gesorteerdgoogle_translate
Art.-nr.: 00849
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Peperkoekhuis H9cm 3st
Peperkoekhuis H9cm 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.