Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Papegaaienfiguur 11,5 cm gekleurd, 1 st

5,35 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 18 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Hoor, hoor wat deze grappige papegaai te zeggen heeft als een kleurrijk figuur! Is het misschien de weg naar een piratenschat? De mooie decoratiefiguur staat comfortabel op haar twee voeten, maakt indruk met haar kleurrijke verenkleed, dat glinstert in de regenboogkleuren, onder andere oranje, groen, rood, turkoois en geel, en maakt een belangrijke aankondiging waarvoor hij de linkervleugel tegen zijn mond houdt. U kunt bijvoorbeeld de decoratieve papegaai op een vensterbank plaatsen met uw kleurrijke ingemaakte bloemen om een harmonieus kamerdecor te creëren.

Het vogelfiguur past ook heel goed bij een zomertafeldecoratie en je kunt het dan effectief op een verjaardagstafel plaatsen met een kleurrijk boeket bloemen. Over verjaardag gesproken: met het ik-vertel-je-een-geheim-gebaar van de papegaai kun je het ook gebruiken voor een verjaardagscadeau en voor een brutale verjaardagsfoto. Creëer een piratendecoratie, een originele maritieme decoratie of een zomerse decoratie voor de barbecue met de chique paradijsvogel!

De kleurrijke papegaaienfiguur is ongeveer 11,5 centimeter hoog en lang en heeft een breedte van ongeveer 8 centimeter.

Lengte:
ca. 11,5 cm
Breedte: ongeveer 8 cm
Hoogte: ca. 11,5 cm
Kleur: groen, geel, oranje, wit, zwart, rood, turkoois
Materiaal: kunststof
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 610495-85
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Papegaaienfiguur 11,5 cm gekleurd, 1 st
Papegaaienfiguur 11,5 cm gekleurd, 1 st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.